Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

WP_20160119_010Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου μας   έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα  την Τρίτη 20/1/2016 στον χώρο του Γυμναστηρίου. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι μαθητές όλων των τάξεων και το διδακτικό προσωπικό.  Αφού η Δ/ντρια και η Πρόεδρος του Συλλόγου ευχήθηκαν στα παιδιά “Καλή Χρονιά” και “Καλή πρόοδο”, οι Πρόεδροι των 5μελών συμβουλίων του κάθε τμήματος περνούσαν κι έπαιρναν από ένα κομμάτι. Το φλουρί κέρδισε το Β5 τμήμα, το οποίο, συνοδευόμενο από την Πρόεδρο κα Τσουκαλά-Μαρινάγη Μαρία, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στα Village μια κινηματογραφική ταινία  της επιλογής του.

WP_20160119_013Τα υπόλοιπα κομμάτια της βασιλόπιτας μοιράστηκαν σ’ όλους τους μαθητές, στους καθηγητές και στο βοηθητικό προσωπικό του σχολείου.WP_20160119_012

Το 5ο Γυμνάσιο του Βόλου ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο γονέων για την ευγενική και τρυφερή αυτή χειρονομία αλλά και για την πολύτιμη συνεισφορά  του σε θέματα του σχολείου μας κι εύχεται ολόψυχα με τη σειρά του στους μαθητές και στους γονείς τους “Καλή Χρονιά με χαρά και υγεία”.

This entry was posted in Χωρίς Κατηγορία. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *