ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Συγχαίρουμε τους μαθητές της Β΄τάξης του σχολείου μας Αναγνώστου Βίκτωρα, Μπαλάση Σοφία και Χριστοφορίδη Ιωσήφ που συμμετείχαν στον 84ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ 2023» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) κι αφορούσε τους μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου.

Στον 84ο Διαγωνισμό συμμετείχαν 350 μαθητές και μαθήτριες από 50 Γυμνάσια και Λύκεια του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς διακρίθηκαν 45 μαθητές, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στις 9.00 π.μ. στα εξεταστικά κέντρα του Ν. Μαγνησίας, όπως και στην 1η φάση.

Στη συνέχεια, όσοι μαθητές διακριθούν στη Β΄φάση, θα λάβουν μέρος στην Γ΄ φάση του διαγωνισμού ο «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024 στο εξεταστικό κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Όσοι επιτυχώς διακριθούν και σ’ αυτή την τρίτη φάση θα συμμετάσχουν στον προκριματικό διαγωνισμό από τον οποίο θα επιλεγεί η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας “Καλή δύναμη” κι επιτυχία στις επόμενες φάσεις του Διαγωνισμού.

This entry was posted in Διακρίσεις Μαθητών/Σχολείου. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *